bekijk onze virtuele tour
home NL | FR | UK | DE | ES

Ghent River

Hotel

Historic/modern hotel in the city centre of Ghent

Online Booking
best available rate

Gastenboek

Arjan en Marjolijn Smith  |  16/12/2012

Hebben twee nachten genoten van het heerlijke Gent. Wat een heerlijk hotel; perfecte ligging! We hadden een prachtige suite met authentieke elementen, een prachtig en heerlijk hemelbed, zithoek en ligbad. Ontbijt heel uitgebreid; vers en heel veel keuze.



»   Teken het gastenboek

Floris  |  13/12/2012

Uitstekend gelegen om Gent te verkennen. De kamers zijn ruim en net. Het ontbijt is uitstekend.



»   Teken het gastenboek

Leroi  |  13/12/2012

Very well-run and friendly hotel, will be back!

»   Teken het gastenboek

Soenen  |  11/09/2012

Wij kregen een gratis upgrade naar een luxe kamer voor de prijs van een standaard kamer(wij boekten de summerspecial aan 99 euro per nacht incl.ontbijt)! Een leuke kamer met zicht op de binnentuin. Mooie badproducten, zeer goede bedden, goed ontbijt. Kortom een aanrader!

»   Teken het gastenboek

Wijnants  |  4/09/2012

Het romantisch arrangement is een aanrader! Mooi romantisch versierde kamer met flesje champagne. De late check-out tot 13.30u en ontbijt op de kamer zorgen ervoor dat wij hier zeker nog eens terug zullen komen.

»   Teken het gastenboek

Rijnders  |  22/08/2012

Vriendelijk personeel, zeer goed en gevarieerd ontbijt, goede ligging.

»   Teken het gastenboek

Macman  |  22/08/2012

We had a wonderful time! People were so friendly and polite. We loved the singing and dancing in the square.

»   Teken het gastenboek

Steegmans  |  25/07/2012

Vriendelijke ontvangst door alle werknemers. Dit hotel zullen wij zeker aanraden aan vrienden, familie en kennissen!

»   Teken het gastenboek

Hoefkegel  |  29/05/2012

Leuk opgemaakte bedden, ruime kamer, uniek kader, leuke verrassing (champagne).

»   Teken het gastenboek

Reinaert  |  19/05/2012

Uitstekend hotel! Prima service en een verrassend ontbijt!!

»   Teken het gastenboek
166 Reviews: Previous | Next