sehen sie unsere virtuelle Tour
home NL | FR | UK | DE | ES

Ghent River

Hotel

Historic/modern hotel in the city centre of Ghent

Online Booking
best available rate

Guestbook

elise kooiman  |  7/05/2014

heel aangenaam verblijf ontbijt super zeer behulpzaam met name mr sherif nog bedankt. we komen zeker nog is terug!

»   Unterschreiben Sie das Gästebuch

Umut Le Soleil  |  22/01/2014

Een aangenaam hotel met een goed ligging dichtbij het centrum. Heel lekkere keuken met aangenaam en heel vriendelijk keukenpersoneel. Heel tevreden over het keukenpersoneel.

»   Unterschreiben Sie das Gästebuch

Schepens  |  27/11/2013

Prima verblijf hier!! Bedankt en tot ziens!

»   Unterschreiben Sie das Gästebuch

Veer Marloes  |  31/10/2013

Voortreffelijk hotel in hartje Gent en toch rustig gelegen. Knusse, ruime kamer. Zeer uitgebreid ontbijt met vers fruit o.a. Kleine bar maar gezellig zitten aan de toog met gezellig personeel!

»   Unterschreiben Sie das Gästebuch

Suan Lie  |  9/08/2013

Goed hotel, een uitgebreid en goed ontbijt is inbegrepen. Ik heb mijn Ipod per ongelukt laten liggen, personel (Isable) heeft moeite gedaan om te vinden en op te sturen. Heel veel bedankt. Suan Lie

»   Unterschreiben Sie das Gästebuch

Greens  |  4/06/2013

Heel tof verblijf gehad in het Ghent River Hotel! Leuke ligging vlakbij Vrijdagmarkt en aangenaam personeel. Wij kozen het "shop until you drop"-arrangement wat ons heel erg beviel: bij aankomst een glaasje cava + een goodiebag met allerlei leuke accesoires, een aanrader!!

»   Unterschreiben Sie das Gästebuch

Fabian Decra  |  25/04/2013

Beautiful hotel. Amazing room overlooking the river. Excellent central location!

»   Unterschreiben Sie das Gästebuch

Everts  |  19/03/2013

Heel goed bevallen. We komen zeker nog terug en zullen anderen op de hoogte brengen!

»   Unterschreiben Sie das Gästebuch

Malice Cool  |  6/03/2013

Amazing breakfast buffet, charming rooms, good view to the river, great value, highly recommendable!

»   Unterschreiben Sie das Gästebuch

Liza Schepens  |  31/01/2013

Gezellig hotel op wandelafstand van alle bezienswaardigheden van Gent. Leuke kamer met oude elementen. Voor 9 euro konden we op de koude winteravond nog gebruik maken van de sauna voor een uurtje. Het ontbijt met eieren, vers fruit en allerlei lekkers zoals pannekoeken en cake is ook aanrader!



»   Unterschreiben Sie das Gästebuch
166 Reviews: Previous | Next