regardez notre tour virtuelle
home NL | FR | UK | DE | ES

Ghent River

Hotel

Historic/modern hotel in the city centre of Ghent

Online Booking
best available rate

Livre d'or

Umut Le Soleil  |  22/01/2014

Een aangenaam hotel met een goed ligging dichtbij het centrum. Heel lekkere keuken met aangenaam en heel vriendelijk keukenpersoneel. Heel tevreden over het keukenpersoneel.

»   Signer le livre d'or

Schepens  |  27/11/2013

Prima verblijf hier!! Bedankt en tot ziens!

»   Signer le livre d'or

Veer Marloes  |  31/10/2013

Voortreffelijk hotel in hartje Gent en toch rustig gelegen. Knusse, ruime kamer. Zeer uitgebreid ontbijt met vers fruit o.a. Kleine bar maar gezellig zitten aan de toog met gezellig personeel!

»   Signer le livre d'or

Suan Lie  |  9/08/2013

Goed hotel, een uitgebreid en goed ontbijt is inbegrepen. Ik heb mijn Ipod per ongelukt laten liggen, personel (Isable) heeft moeite gedaan om te vinden en op te sturen. Heel veel bedankt. Suan Lie

»   Signer le livre d'or

Greens  |  4/06/2013

Heel tof verblijf gehad in het Ghent River Hotel! Leuke ligging vlakbij Vrijdagmarkt en aangenaam personeel. Wij kozen het "shop until you drop"-arrangement wat ons heel erg beviel: bij aankomst een glaasje cava + een goodiebag met allerlei leuke accesoires, een aanrader!!

»   Signer le livre d'or

Fabian Decra  |  25/04/2013

Beautiful hotel. Amazing room overlooking the river. Excellent central location!

»   Signer le livre d'or

Everts  |  19/03/2013

Heel goed bevallen. We komen zeker nog terug en zullen anderen op de hoogte brengen!

»   Signer le livre d'or

Malice Cool  |  6/03/2013

Amazing breakfast buffet, charming rooms, good view to the river, great value, highly recommendable!

»   Signer le livre d'or

Liza Schepens  |  31/01/2013

Gezellig hotel op wandelafstand van alle bezienswaardigheden van Gent. Leuke kamer met oude elementen. Voor 9 euro konden we op de koude winteravond nog gebruik maken van de sauna voor een uurtje. Het ontbijt met eieren, vers fruit en allerlei lekkers zoals pannekoeken en cake is ook aanrader!



»   Signer le livre d'or

Marloes De Ridder  |  6/01/2013

Dit hotel heeft leuke arrangementen! Wij betaalden 124 euro voor een standaardkamer, inclusief ontbijt en met verschillende bonnetjes erbij, o.a.voor een pak friet, een biertje, een bezoek aan het Gravensteen enz. Wij hadden een kamer in het moderne gedeelte, niks op aan te merken!



»   Signer le livre d'or
166 Reviews: Previous | Next