bekijk onze virtuele tour
home NL | FR | UK | DE | ES

Ghent River

Hotel

Historic/modern hotel in the city centre of Ghent

Online Booking
best available rate

Shop until you drop arrangement

Inhoud:

  • Overnachting in een executive tweepersoonskamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet in de ontbijtzaal met panoramisch zicht
  • Gratis gebruik van sauna
  • Goodiebag met "shop until you drop" route en beauty verrassingen
  • Glaasje Cava in de bar van het hotel

Geldig:

Van 1 december 2013 tot 30 april 2014 op basis van beschikbaarheid
De arrangementen kunnen enkel geboekt worden voor individuele reservaties, niet voor groepsreservaties

Prijs:

€ 119 per kamer, per nacht. exclusief citytax. Citytax is € 2,5 per persoon, per nacht.
Supplement extra persoon in een kamer met 2 betalende gasten = € 30 per persoon, per nacht
Supplement extra nacht = € 109 inclusief ontbijt, exclusief citytax.

Supplement personal shopping or stijl workshop ( ongeveer 3 uur ) : €90 voor een privé sessie, €45 per persoon bij deelname van 2 personen, €30 per per persoon bij deelname van 3 of meerdere personen.
Te boeken via Look Nice Styling Bureau: www.looknice.be

Ontdek Gent met een personal shopper!
Shopping Tour Gent via Look Nice
Bijeen kop koffie of thee in de hotel lounge zal een personal shopper van Look Nice met u overleggen wat u van de shopping ervaring verwacht, afhankelijk van uw eigen stijl, figuur, kennis van de mode en het type –werk/feest/casual kleding waar u naar zoekt. Daarna gaat u met de personal shopper op pad.

Tijdens de shopping route krijgt u advies welke kleuren u het meest doen stralen. De shopper zal u tevens adviseren welke snit wel of minder geschikt is voor uw lichaam en hoe u lichaamsdelen kunnen camoufleren of accentueren. Ze kent de Gentse en Antwerpse modewereld op haar duimje en kan u indien gewenst ook meenemen naar enkele bekende Vlaamse mode zaken.

Leer u optimaal te kleden en op te maken
Persoonlijk styling advies in uw hotel
U kunt kiezen voor een workshop kleur of een workshop stijl.Tijdens de workshop kleur komt u precies te weten welke kleuren, tonen, contrasten en tinten u het best staan. Onze erkende styliste geeft u ook advies naar haarkleur, juwelenkleur, make-up en kleur van de accessoires. Indien er nog tijd overblijft geeft de styliste nog tips om een goede make-up aan te brengen.

Tijdens de workshop stijl leren de deelnemers hun lichaamstype kennen. De belangrijkste stijlregels worden besproken en de stijlpersoonlijkheid van de deelnemers wordt vastgesteld. Ook de gelaatsvorm wordt bepaald, waarop kapsel-en juweel advies volgen. U krijgt uitleg welke kleding geschikt is voor uw lichaam, en hoe u lichaamsdelen kunt camoufleren of accentueren. Indien er nog tijd overblijft geeft de styliste nog tips om een goede make-up aan te brengen.

Een combinatie van de 2 bovenstaande workshops is ook mogelijk
De shopping tour  wordt aangeboden op vrijdag en zaterdag in de ochtend of (na-)middag. De styling workshop kan zowel op vrijdag, zaterdag als zondag in de ochtend en (na)middag plaatsvinden. Op weekdagen dient de workshop op voorhand aangevraagd te worden.

» top